MoParking mobilna aplikacija od sada još bogatija mogućnostima

Još od samog početka naplate javnih parkirališta, korisnici usluga MoParkinga su putem MoParking mobilne aplikacije mogli kupiti satne parking karte, ali i produžiti svoje povlaštene mjesečne parking karte. Od danas, MoParking mobilna aplikacija postaje još korisnija i bogatija mogućnostima.

Ažuriranjem MoParking mobilne aplikacije na iOS i Android platformama, korisnici od sada mogu kupiti satne i dnevne parking karte za Zonu I i Zonu II. Uz to, olakšavanjem parkinga korisnicima van Mostara na posebnim parkiralištima, MoParking aplikacija omogućuje ne samo kupovinu satnih i dnevnih parking karata na tim mjestima (posebnim parkiralištima), nego i kupovinu mjesečnih karata.

MoParking mobilna aplikacija od sada omogućuje i plaćanje izdanih dnevnih parking karti, a od ostalih stvari je tu sada i podrška za korištenje aplikacije u više jezika. Unaprijeđeno je i korisničko sučelje te je olakšana navigacija izbornicima na pametnim telefonima s većim ekranima. Korisnici MoParking mobilne aplikacije od sada mogu lako vidjeti sve svoje aktivne karte, ali i one koje su im istekle u posebnom izborniku.

MoParking mobilnu aplikaciju možete preuzeti na OVOM LINKU ili na linkovima ispod.

hrHrvatski