Privodi se kraju nadogradnja MoParking sustava – SMS usluga dostupna za sve operatere

Kao što smo već oglasili na našim komunikacijskim kanalima, JP Mostar Parking je u proteklom vremenu Božićno-novogodišnjih praznika radio nadogradnju parking sustava i mobilne aplikacije, koju privodimo kraju. Uslugu parkinga možete koristiti na parkomatima i SMS uslugom za sve operatere.

Uskoro će biti dostupna i nova mobilna aplikacija, s novim dizajnom i funkcionalnostima, lakšim, bržim i jednostavnijim načinima plaćanja i nekim potpuno novim mogućnostima. Vaše mjesečne i godišnje parking karte ćete i dalje moći produživati i kroz novu mobilnu aplikaciju, a do tada to možete napraviti na jedan od već poznatih načina: mobilno bankarstvo, pošta, banka ili u prostorijama MoParkinga.

U novoj 2023. godini Mostar Parking kreće s novim aktivnostima koje će parkirališta, a posebno zelene površine, trotoare i druge javne površine učiniti urednijima i prohodnijima. MoParking uskoro kreće s Pauk službom, tako da će svi oni koji su do sada neovlašteno zauzimali i uništavali javne površine koje nisu predviđene za parking biti adekvatno sankcionirani. Trenutno smo u fazi tehničkih priprema. To je također jedan od razloga zašto je nadogradnja sustava rađena u ovo vrijeme. O svim daljnjim novostima ćemo vas blagovremeno obavijestiti.

Za sve relevantne informacije nastavite pratiti naše komunikacijske kanale, web i Facebook stranicu.
Vaš Mostar Parking

hrHrvatski