MoParking aplikacija od sada dostupna za Android i iOS

Nakon uspješnog testnog perioda za kupovinu povlaštenih parking karti, JP „Mostar Parking“ d.o.o. Mostar je počeo i s naplatom parkinga. Do sada je bilo omogućeno plaćanje SMS-om i na parking aparatima, a od sada je dostupna i MoParking aplikacija.

MoParking aplikacije je dostupna za Android i iOS operativne sustave. Nakon preuzimanja, korisnici na još lakši i brži način mogu plaćati svoje satne i dnevne parking karte i to za sva vozila koja posjeduju.

Nakon instalacije, MoParking aplikacije će izvršiti registraciju korisnika pomoću telefonskog broja. Nakon toga, korisnici trebaju dodati sva svoja vozila za koja žele u budućnosti plaćati parking. Kada su vozila dodana, korisnik putem aplikacije može plaćati satne i dnevne parking karte i to na dva načina.

Prvi način plaćanja je putem SMS-a te će aplikacija za odabrano vozilo sama sastaviti SMS kojeg korisnik zatim samo treba poslati. Nakon poslanog SMS-a, korisnik će porukom dobiti potvrdu o plaćenom parkingu.

Drugi način plaćanja je putem bankovne kartice. Korisnik doda informacije o svojoj kartici te istu koristi za plaćanje satnih ili dnevnih parking karata, a kartica se može spremiti i za sva buduća plaćanja.

Korištenjem izbornika (u gornjem desnom kutu aplikacije), korisnici usluga Mostar Parkinga mogu doći i do odgovora na sva pitanja u vezi svih drugih usluga. Tu je i cjenik usluga, kao i karte parking zona te parkinga koji su pod naplatom.

MoParking aplikaciju možete preuzeti na Google Play Trgovini te Apple App Storeu, a linkovi za preuzimanje se nalaze ispod.

Linkovi za preuzimanje MoParking aplikacije

hrHrvatski