Lažni kontrolori naplaćuju parking – Obavijest za korisnike javnog parkinga u Mostaru

Upozorenje za sve građane Grada Mostara i korisnike javnog parkinga u Mostaru. Zamijećeni su lažni kontrolori koji na javnom parking prostoru Grada Mostara vozačima naplaćuju parking. Podsjećamo da kontrolori Mostar Parkinga ne naplaćuju parking, nego samo vrše kontrolu nad parkiranim vozilima. Kontrolori Mostar Parkinga imaju verificirane akreditacije poduzeća, kao i odjeću sa vidljivim oznakama poduzeća.

Korisnici velikog parking prostora kod zgrade HNK-a (veliko parkiralište na prostoru nekadašnje zgrade HIT-a), kao i na području ulice Maršala Tita su ovih dana primijetili lažne kontrolore koji pokušavaju naplatiti parking karte. Ako kojim slučajem dođete u kontakt s kontrolorom koji Vam nudi parking kartu u zamjenu za novac, molimo Vas da takav slučaj prijavite Mostar Parkingu, a kartu odbijete. Prihvaćanjem riskirate kaznu za neplaćeni parking jer vaš „plaćeni“ parking neće biti vidljiv u sustavu naplate Mostar Parkinga. Isto vrijedi i za sva javna parking mjesta u Gradu Mostaru koja su pod nadležnosti Mostar Parkinga.

Satne i dnevne parking karte se mogu kupiti na parking aparatima, putem SMS-a ili mobilne aplikacije, a upute o svim načinima kupovine možete pronaći na našoj Web-Stranici (www.moparking.ba).

en_USEnglish